tisdag 23 november 2010

storm?

Det blåser typ storm ute, så jag är glad att jag sitter inne i värmen. tror att jag snart ska duscha och ta på mig min mysiga morgonrock och sen tända ljus och dricka en kopp chai te, och så ska jag äta pepparkakor med ädelost på. MUMS!
Me like the winter..!! =)
Dessutom så har det ju kommit lite snö, wie. Men jag tycker dock att det var irriterande att det blåste samtidigt för vart man än vände sig så blåste alla flingor in i luvan, hur mysigt var det? inte så jätte kan jag tala om..!

Annars tänker jag inte klaga på dagen, den var väldigt mysig. Vi hade musikverktad på morgonen, så nu kommer jag nog tjata för alla om dessa sånger som jag sjungit. Och ja, linnea... jag kommer att lära dig dom. hiih. du kanske redan kan dom, vem vet.. (det är barnsånger) höhö..
Efter musikverkstaden så hade vi coatchingtid, och det var ju soooooft. (soft, haha.. soft) Sen tog jag, Anna och Maria oss ner till Citygross och handlade lite, och nu är jag hemkommen, har lagat matlådor och snart ska jag duscha.

Men, måste berätta om chocken när jag skulle ut ch röka på ballen, mattan var borta.. Sen slog det mig lagom till att strumporna började bli till is, att det var snö över hela balkongen, mysigt.

Men jag tänker inte klaga för jag gillar vintern, så länge som det inte är slask!
Imorgon ska jag anna och maria fixa med uppsatsen så vi kan lägga det bakom oss och se framåt, till den induviduella uppsatsen.
Yes, roliigt.. eller något?
Men, det lär balla ur, eller som vi säger det; baellewr uuuwr..
Nog om detta. jag gillar vintern. mums.

skulle gärna lägga upp en bild, men jag gör det nästa gång jag bloggar -.- jag är lite dlig på det numera. tjo

Inga kommentarer: