onsdag 1 april 2009

pärling och wild child!


kolla in mina och hennes briller, bitchbrillorna är ganska lika.. :D

dagen var ganska hektisk om man tänker tillbaka, kanske inte just för den stunden som man har hållt igång men efter, det känns som ett tränings pass att springa upp och ner för trapporna heela tiden! och då menar jag verkligen jag springa upp och ner hela hela hela hela hela hela hela tiiiiden! med koppar, glas och annat skräp som våra kääära gäster lämner efter sig. så jag kan passa på och säga; stackars lilla mej som får motion!
tappade bort tormod också idag.. haha! glömde bort vart han sa att vi skulle ses så jag tog med mig jenna som fick leta efter honom med mig. men grejen är att hotellet har trappor överallt, och de leder till samma våningar så jag är säker på att varje gång vi gick upp gick han ner och tvärt om! sen hörde jenna honom så vi sprang (och det är sant det gjorde vi) upp för trappan men han var inte där längre, så då var det så att han tagit en av trapporna elleer hissen, och så var vi i mitten så.. upp eller ner? ja, jag kommer inte ihåg hur det gick där, men det slutade lyckligt, jag hittade tormod han var tillslut där uppe! han måste snart ha på sig någon typ av lysnade väst eller något, han springer runt så mycket så man tappar bort honom, skulle vara lättare att hitta honom då, jag ska skicka en sån till honom någon gång så hans andra praktikanter har iaf en liten chans att hitta honom!

efter jobbet så gick jag hem och bytte kläder satt lite viid datorn, kollade lite på paradise hotel och sen var det dags för mat.
sen skulle jenna ha barn aktiviteterna och det som var på schemat var pärling! så vi tyckte att det lät kul, eftersom att nästan alla tjejer tycker det är kul att pärla, iaf när man är barn (och det är jag)... och så kom vi fram till att alla andra också är det, förutom chrisitina, för hon fyller 21, men hon fick vara vuxen pärlare! =)
så efter maten gick jag, christina, joline och emelie ner till jenna som hade samlat på sig iaf ett barn vid bordet, och satte igång att pärla! det kom iaf flera barn, men det var nog vi som tyckte det var roligast, och vi var de som stökade mest med.. :) men det var kul!
så vi satt där och pärlade över tiden också! men sem hjälpte jag och christina jenna att plocka undan allt och ställa in det igen..
sen var det film dags, hemma hos christina! så jag och christina gick i all smälta snön hem till henne och åt is (glass), mycket gott! och så såg vi på wild child, och det är en kul film, väldigt tjejig men kul! haha!
imorn är sista dagen och det känns bra på det sättet att det ska bli skönt att komma hem, men kommer ändå sakna att vara här, vi har haft roliga stunder! ;p

kom på en sak, jag och tormod är lika klumpiga! haha! vi har turats om att snubbla idag och igår, så vi har kommit fram till det.. haha, väldigt roliga samtal har vi med haft! dessutom så i den "hemliga trappan" har jag nu berättat för jenna att jag har typ dödsångest, eftersom att jag är ganska klumpig så är det en perfekt trappa för mig att snubbla i och rulla ner för, ända ner i köket kommer jag rulla. haha! men jag har imorn på mig också annars har jag haft otrolig tur!! :)
idag så körde jag dessutom in i en massor bord när jag körde en vagn, tur att det inte var något på den! =)

Inga kommentarer: